preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Stjepan Radić" Božjakovina

 > Naslovnica
Vijesti

VAŽNE OBAVIJESTI ZA KRAJ ŠKOLSKE GODINE

Autor: Andreja Gregurić Jug, 9. 6. 2017.

Budući da se bliži kraj ove nastavne godine, upućujemo vam nekoliko važnih informacija.

U utorak, 13. 6. 2017.,  neće biti redovne nastave, nego Sportska natjecanja učenika u trajanju od 4 školska sata. U školu dolazite prema rasporedu svojih smjena.

U srijedu, 14. 6. 2017. svi učenici područne i matične škole trebaju doći na nastavu u matičnu školu u Božjakovini u 8:00. Toga je dana i podjela nagrada najboljim učenicima u protekloj nastavnoj godini.

Mole se učenici da vrate knjige koje su posudili u školskoj knjižnici.

Podjela svjedodžbi bit će u utorak, 4.7.2017. prema slijedećem rasporedu:

      

           * u 9.oo sati, priredba i podjela svjedodžbi učenicima 8. razreda  

            *   u 9.00 sati podjela svjedodžbi 2., 4. i 6. razreda 

           * u 10.00 sati podjela svjedodžbi 1., 3., 5. i 7. razreda

            * PŠ Lupoglav – podjela svjedodžbi svim učenicima u 8.45 sati

 

Učenici upućeni na dopunski rad, kreću s njim od ponedjeljka, 19. 6. 2017.  s početkom u 8.00 sati.

 

RODITELJSKI SASTANAK  za roditelje budućih prvašića održat će se u ponedjeljak, 19. 6. 2017. godine, s početkom u 18.00 sati u Božjakovini.

Za sve navedene aktivnosti osiguran je prijevoz – autobuse trebate čekati na stanicama 40 minuta ranije.

Učenicima koji su uspješno završili nastavnu godinu čestitamo na uspjehu, a onima manje uspješnima želimo više znanja i uspjeha tijekom dopunskog rada.

Opraštamo se i od naših «osmaša» koji kreću putem nekih novih izazova! Na tom putu im, od srca, želimo puno uspjeha, sreće i zdravlja!

  • Ispis i zaprimanje potpisanih Prijavnica za upis u srednju školu bit će u utorak, 11. 7. 2017., ujutro od 9.00 do 11.00 sati, a popodne od 17.00 do 19.00 sati!

 

SVIM UČENICIMA ŽELIMO UGODNE

I MIRNE LJETNE PRAZNIKE!!!

 

Ravnatelj i Učiteljsko vijeće škole
VAŽNO!!!
RIJEČ DANA
JELOVNIK

Za pregled jelovnika klikni OVDJE.

RASPORED ZVONA
Oglasna ploča
RODITELJSKI SASTANCI
16.01.2018. 12:46
RODITELJSKI SASTANAK 1. A PŠ
Roditeljski sastanak 1.a razreda Područne škole održat će se u ponedjeljak 22. siječnja 2018. u 17:15 h u PŠ Lupoglav  Učiteljica: Renata Jelečki

VIJESTI IZ LUPOGLAVA
05.06.2017. 09:23
Biciklijada u Lupoglavu
     Učenici prvih i trećih razreda u Područnoj školi u četvrtak 1. lipnja, organizirali su biciklijadu u školskom dvorištu zajedno sa svojim učiteljicama. Sigurnost je bitna prije svega, pa su mali bciklisti s kacigama na glavama, vozili po unaprijed složenom poligonu, pazili na improvizirane prometne znakove, a i pješaci na nacrtanim pješačkim pijelazima bili su aktivni sudionici prometa.      Svi zajedno prisjetili smo se pravila ponašanja u prometu, a učenik - prometni policajac - budnim je okom promatrao odvija li se promet prema pravilima. Svi su se, kao i uvijek, odlično zabavili.

05.05.2017. 13:51
Trećaši na splavu....
Dana 25. travnja 2017. godine treći razredi matične i područne škole uputili su se na izvanučioničnu nastavu na temu „Vode“. Okupljeni  učenici, zajedno sa svojim učiteljicama krenuli su put ribnjaka „Bunčić“ u Dugo Selo. Tamo nas je dočekao vodič koji nas je vodio i putem objašnjavao biljni i životinjski svijet koji obitava u ribnjacima i njihovoj okolici.  Zanimljiva priča je o dabru, stanovniku koji ih često zadrkuje ribiče rušeći stabla i skupljajući grane od kojih gradi brane i svoje nastambe.       Nakon toga uputili smo se kroz Rugvicu do Oborova gdje smo se vozili skelom po rijeci Savi. Iznenadila nas je dubina rijeke na samo nekoliko metara od nas-dubina od čak 14 metara( a dio gdje smo se vozili skelom dubine je 4 metra). Nakon vožnje autobusima smo se uputili u  Lovački dom „Zec“ u Oborovu. Tamo smo se natjecali u skakanju u vrećama, potezanju konopa, graničaru, igrali nogomet i bagminton te gumi-gumi, igrali se frizbijem i vijačama, objedovali u prirodi i izvrsno se zabavili. Vrijeme je unatoč nepovoljnoj prognozi znalo za naše planove i dan je bio predivan, baš za boravak u prirodi. Došlo je vrijeme za polazak prema kućama te smo se pomalo tužni uputili autobusima prema školama, a tek kada smo utonuli u sjedala autobus, shvatili smo koliko smo se umorili. Bio je to prekrasan dan u prirodi. Radujemo se ponovnom odlasku. Marin Čičak i Ante Marić, 3. b Lupoglav

15.11.2016. 11:28
ZAVRŠETAK RADOVA U PODRUČNOJ ŠKOLI LUPOGLAV
Svečanom sjednicom Učiteljskog vijeća 14. studenog 2016. godine obilježen je dovršetak druge faze radova na adaptaciji Područne škole Lupoglav. Sjednici su nazočili i članovi Vijeća roditelja Područne škole te članovi Školskog odbora, a, na čelu s ravnateljem Jurom Miškovićem, sve su nazočne pozdravili i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Vjeran Štublin i načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek.

POPIS UDŽBENKA

ZAHVALJUJEMO TVRTKI MONTING D.O.O. NA VELIKODUŠNOJ DONACIJI ZA

IZRADU SKULPTURE IGRA

U DVORIŠTU NAŠE ŠKOLE.

PROJEKTI
ZANIMLJIVOSTI
Crtice iz Lupoglava

CRTICE IZ LUPOGLAVA

Pročitajte radove naših malih novinara iz Lupoglava.

NOVO U KNJIŽNICI

LISTA DOBRIH KNJIGA

Hrvatsko knjižničarsko društvo u suradnji s pedagozima, učiteljima i knjižničarima, svake godine izabire najbolje naslove za male knjigoljupce i njihove roditelje. Dosadašnje liste knjiga pogledajte OVDJE.

Anketa
Čitate li knjige?

CMS za škole logo
Osnovna škola "Stjepan Radić" Božjakovina / Domaćinska 1, HR-10370 Božjakovina / os-stjepan-radic-bozjakovina.skole.hr / skola@os-stjepan-radic-bozjakovina.skole.hr
preskoči na navigaciju