preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Stjepan Radić" Božjakovina

NATJECANJE IZ TEHNIČKE KULTURE

Županijsko natjecanje mladih tehničara

Autor: Nedjeljka Majić, 11. 3. 2016. 12:38

Županijsko natjecanje mladih tehničara održano je 4. ožujka 2016. u OŠ „Eugen Kumičić“ u Velikoj Gorici.

Na natjecanju su sudjelovali učenici naše škole:  Borna Paj  u kategoriji modelarstva uporabnih tehničkih tvorevina i Kristijan Savić u kategoriji graditeljstva.

Natjecanje se sastojalo od tri dijela: pisane provjere znanja, izrade tehničke tvorevine i obrane rada.

Borna Paj osvojio  je vrlo dobro 5. mjesto, a Kristijan Savić 16. mjesto.

Nedjeljka Majić

 

Čestitke i pohvale našim učenicima i mentorici Nedjeljki Majić!

Admin

 

 [više]

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ TEHNIČKE KULTURE

Autor: Administrator , 11. 3. 2015. 14:44

Na županijsko natjecanje iz Tehničke kulture koje će se održati 13. ožujka 2015. u Velikoj Gorici u  OŠ Eugena Kumičića pozvana su naša 3 učenika:

Luka Lončar 5r.

Sebastijan Krajnović 6r.

Borna Paj 7r. 

Čestitamo.

 [više]

ŠKOLSKO NATJECANJE IZ TEHNIČKE KULTURE

Autor: Administrator , 16. 2. 2015. 09:33

U petak 13. veljače održano je školsko natjecanje iz Tehničke kulture. Natjecanje je počelo u 15.15, a završilo u 17.45. Sudjelovalo je 13 učenika od 5. do 7. razreda. Natjecanje se sastojalo od tri dijela: pismene provjere znanja, izrade tehničke tvorevine i predstavljanja izrađenoga.

U izradi tehničke tvorevine učenici su se natjecali u tri područja tehničke kulture. Učenici petih razreda okušali su se u području maketarstva i modelarstva, učenici šestih razreda u graditeljstvu, a učenici sedmih razreda u modelarstvu uporabnih tehničkih tvorevina.

Luka Lončar, 5.d

Rezultate natjecanja pročitajte u nastavku.

Na županijsko natjecanje pozvan je učenik 5.d razreda, Luka Lončar!

Čestitamo!

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 VAŽNO!!!
RIJEČ DANA
JELOVNIK

Za pregled jelovnika klikni OVDJE.

RASPORED ZVONA
Oglasna ploča
RODITELJSKI SASTANCI
16.01.2018. 12:46
RODITELJSKI SASTANAK 1. A PŠ
Roditeljski sastanak 1.a razreda Područne škole održat će se u ponedjeljak 22. siječnja 2018. u 17:15 h u PŠ Lupoglav  Učiteljica: Renata Jelečki

VIJESTI IZ LUPOGLAVA
05.06.2017. 09:23
Biciklijada u Lupoglavu
     Učenici prvih i trećih razreda u Područnoj školi u četvrtak 1. lipnja, organizirali su biciklijadu u školskom dvorištu zajedno sa svojim učiteljicama. Sigurnost je bitna prije svega, pa su mali bciklisti s kacigama na glavama, vozili po unaprijed složenom poligonu, pazili na improvizirane prometne znakove, a i pješaci na nacrtanim pješačkim pijelazima bili su aktivni sudionici prometa.      Svi zajedno prisjetili smo se pravila ponašanja u prometu, a učenik - prometni policajac - budnim je okom promatrao odvija li se promet prema pravilima. Svi su se, kao i uvijek, odlično zabavili.

05.05.2017. 13:51
Trećaši na splavu....
Dana 25. travnja 2017. godine treći razredi matične i područne škole uputili su se na izvanučioničnu nastavu na temu „Vode“. Okupljeni  učenici, zajedno sa svojim učiteljicama krenuli su put ribnjaka „Bunčić“ u Dugo Selo. Tamo nas je dočekao vodič koji nas je vodio i putem objašnjavao biljni i životinjski svijet koji obitava u ribnjacima i njihovoj okolici.  Zanimljiva priča je o dabru, stanovniku koji ih često zadrkuje ribiče rušeći stabla i skupljajući grane od kojih gradi brane i svoje nastambe.       Nakon toga uputili smo se kroz Rugvicu do Oborova gdje smo se vozili skelom po rijeci Savi. Iznenadila nas je dubina rijeke na samo nekoliko metara od nas-dubina od čak 14 metara( a dio gdje smo se vozili skelom dubine je 4 metra). Nakon vožnje autobusima smo se uputili u  Lovački dom „Zec“ u Oborovu. Tamo smo se natjecali u skakanju u vrećama, potezanju konopa, graničaru, igrali nogomet i bagminton te gumi-gumi, igrali se frizbijem i vijačama, objedovali u prirodi i izvrsno se zabavili. Vrijeme je unatoč nepovoljnoj prognozi znalo za naše planove i dan je bio predivan, baš za boravak u prirodi. Došlo je vrijeme za polazak prema kućama te smo se pomalo tužni uputili autobusima prema školama, a tek kada smo utonuli u sjedala autobus, shvatili smo koliko smo se umorili. Bio je to prekrasan dan u prirodi. Radujemo se ponovnom odlasku. Marin Čičak i Ante Marić, 3. b Lupoglav

15.11.2016. 11:28
ZAVRŠETAK RADOVA U PODRUČNOJ ŠKOLI LUPOGLAV
Svečanom sjednicom Učiteljskog vijeća 14. studenog 2016. godine obilježen je dovršetak druge faze radova na adaptaciji Područne škole Lupoglav. Sjednici su nazočili i članovi Vijeća roditelja Područne škole te članovi Školskog odbora, a, na čelu s ravnateljem Jurom Miškovićem, sve su nazočne pozdravili i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Vjeran Štublin i načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek.

POPIS UDŽBENKA

ZAHVALJUJEMO TVRTKI MONTING D.O.O. NA VELIKODUŠNOJ DONACIJI ZA

IZRADU SKULPTURE IGRA

U DVORIŠTU NAŠE ŠKOLE.

PROJEKTI
ZANIMLJIVOSTI
Crtice iz Lupoglava

CRTICE IZ LUPOGLAVA

Pročitajte radove naših malih novinara iz Lupoglava.

NOVO U KNJIŽNICI

LISTA DOBRIH KNJIGA

Hrvatsko knjižničarsko društvo u suradnji s pedagozima, učiteljima i knjižničarima, svake godine izabire najbolje naslove za male knjigoljupce i njihove roditelje. Dosadašnje liste knjiga pogledajte OVDJE.

Anketa
Čitate li knjige?

CMS za škole logo
Osnovna škola "Stjepan Radić" Božjakovina / Domaćinska 1, HR-10370 Božjakovina / os-stjepan-radic-bozjakovina.skole.hr / skola@os-stjepan-radic-bozjakovina.skole.hr
preskoči na navigaciju