preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Stjepan Radić" Božjakovina

 > O školi
O školi

OŠ "Stjepan Radić", Božjakovina

Osnovna škola "Stjepan Radić" smještena je u Božjakovini, malom selu u Zagrebačkoj županiji, nekoliko kilometara istočno od Dugog Sela. Osim matične škole u Božjakovini, pripada joj i Područna škola Lupoglav u Lupoglavu.

Školsko je područje rasprostranjeno na Općinu Brckovljani i dio grada Dugo Selo. Budući da je vrlo raspršeno i prometno slabo povezano, za učenike je organiziran poseban prijevoz.

Zgrada matične škole otvorena je 1990. godine i nakon toga je nekoliko puta nadograđivana, zbog povećanja broja učenika. Danas ima 17 klasičnih učionica te tri kabineta opremljena za nastavu kemije/fizike, glazbene i likovne kulture. Uz većinu učionica nalaze se kabineti. Školska dvorana ima površinu od 620 m2, nova je i prilagođena potrebama nastave Tjelesne i zdravstvene kulture. Škola ima i dvije informatičke učionice. Vanjski prostor matične škole obuhvaća školski trg, školsko igralište, zelene površine s ukrasnim biljem, cestu, pločnik i parkiralište.

U školskoj godini 2018./2019. školu polazi 662 učenika u 35 razrednih odjela. U školi radi 20 učitelja razredne nastave i 40 učitelja predmetne nastave.

Školska zgrada u Lupoglavu izgrađena je 1933. Ima četiri učionice, školsku kuhinju i blagovaonicu, zbornicu i kabinet za učitelje te malu informatičku učionicu.

Okoliš Područne škole Lupoglav čini školsko dvorište na kojem se nalazi igralište i gospodarska zgrada te površina od 4854 m2 na kojoj se planira izgradnja nove škole i športske dvorane.

VAŽNO!!!
RIJEČ DANA
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
JELOVNIK

Za pregled jelovnika klikni OVDJE.

RASPORED ZVONA
Oglasna ploča
RODITELJSKI SASTANCI
09.03.2020. 13:14
RODITELJSKI 6. b
Roditeljski sastanak za 6.b održat će se u srijedu 11. 3. 2020. u 18h. Razrednica Klara Čavar

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
POPIS UDŽBENKA

ZAHVALJUJEMO TVRTKI MONTING D.O.O. NA VELIKODUŠNOJ DONACIJI ZA

IZRADU SKULPTURE IGRA

U DVORIŠTU NAŠE ŠKOLE.

PROJEKTI
ZANIMLJIVOSTI
Crtice iz Lupoglava

CRTICE IZ LUPOGLAVA

Pročitajte radove naših malih novinara iz Lupoglava.

NOVO U KNJIŽNICI

LISTA DOBRIH KNJIGA

Hrvatsko knjižničarsko društvo u suradnji s pedagozima, učiteljima i knjižničarima, svake godine izabire najbolje naslove za male knjigoljupce i njihove roditelje. Dosadašnje liste knjiga pogledajte OVDJE.

Anketa
Čitate li knjige?

CMS za škole logo
Osnovna škola "Stjepan Radić" Božjakovina / Domaćinska 1, HR-10370 Božjakovina / os-stjepan-radic-bozjakovina.skole.hr / skola@os-stjepan-radic-bozjakovina.skole.hr
preskoči na navigaciju