preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Stjepan Radić" Božjakovina

JAVNA NABAVA - JAVNI POZIV

ODLUKA O ODABIRU PONUDE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ivana Kosko, 19. 1. 2024. 15:01

Povjerenstvo za provedbu javnog poziva za školu u prirodi svih 4. razreda i roditelji svih 4. razreda na roditeljskom sastanku održanom, 18. siječnja 2024. godine donosi

ODLUKU O ODABIRU PONUDE

* Turistička agencija Media Turist, Trg Nikole Šubića Zrinskog 17, 10000 Zagreb organizirat će školu u prirodi svih 4. razreda Osnovne škole„Stjepan Radić“, Božjakovina, u razdoblju od 3. – 5. lipnja 2024. godine u Zapadnoj Slavoniji

* Odluka o odabiru navedene turističke agencije je konačna i bit će objavljena na internetskim stranicama škole.

Obrazloženje

            Povjerenstvo za provedbu javnog poziva za školu u prirodi svih 4.  razreda i roditelji svih razrednih odjela 4.  razreda na roditeljskom sastanku održanom 18. siječnja 2024.  godine nakon  provedenog glasovanja konstatira sljedeće:

Od ukupno prisutnih 60 roditelja glasove su dobile:

            1. Turistička agencija Media turist – 39 glasova

            2. Turistička agencija Atlantis  travel– 21 glas

Sukladno rezultatima Povjerenstvo za provedbu javnog poziva za školu u prirodi  svih 4. razreda Osnovne škole „Stjepan Radić“, Božjakovina donosi odluku da će turistička agencija Media turist organizirati školu u prirodi svih 4. razreda.

                                             Predsjednik Povjerenstva:

                                                                                               Ivan Jukić

 

 [više]

ODLUKA O ODABIRU TURISTIČKIH AGENCIJA I POZIV NA PREDSTAVLJANJE PONUDA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ivan Jukić, 10. 1. 2024. 15:39

Odluka o odabiru turističkih agencija i poziv na predstavljanje ponuda se nalaze u prilogu.

 [više]

JAVNI POZIV ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE - Škola u prirodi Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ivan Jukić, 11. 12. 2023. 08:35

Otvoren je javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave za učenike 4. razreda (Škola u prirodi). Obrazac se, zajedno s rokom dostave i dodatnim objašnjenjima, nalazi u prilogu.

 [više]

ODLUKA O ODABIRU PONUDE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ivana Kosko, 15. 11. 2023. 13:34

  Povjerenstvo za provedbu javnog poziva za izvanučioničku nastavu svih 7. razreda i roditelji svih 7. razreda na roditeljskom sastanku održanom, 14. studenog 2023. godine donosi

 

ODLUKU O ODABIRU PONUDE

 * Turistička agencija Eklata travel agency, Osječka 11, 21000 Split organizirat  će višednevnu izvanučioničku nastavu svih 7. razreda Osnovne škole „Stjepan Radić“, Božjakovina, u razdoblju od 6. – 9. rujna 2024. godine u  Srednjoj Dalmaciji.

            * Odluka o odabiru navedene turističke agencije je konačna i bit će                        objavljena na internetskim stranicama škole.

 

Obrazloženje

            Povjerenstvo za provedbu javnog poziva za izvanučioničke nastave svih 7.  razreda i roditelji svih razrednih odjela 7.  razreda na roditeljskom sastanku održanom 14. studenog 2023. godine nakon  provedenog glasovanja konstatira sljedeće:

Od ukupno prisutnih 50 roditelja glasove su dobile:

            1. Turistička agencija Eklata travel agency – 28 glasova

            2. Turistička agencija Atlantis – 21 glas

            3. Turistička agencija Koncept putovanja d.o.o. – 1 glas

Sukladno rezultatima Povjerenstvo za provedbu javnog poziva za izvanučioničku nastavu svih 7. razreda Osnovne škole „Stjepan Radić“, Božjakovina donosi odluku da će turistička agencija Eklata travel agency organizirati višednevnu izvanučioničku nastavu svih 7. razreda.

   Predsjednica Povjerenstva:

  Sanja Ivanović

 

 [više]

ODLUKA O ODABIRU TURISTIČKIH AGENCIJA IPOZIV NA PREDSTAVLJANJE PONUDA

Autor: Dijana Puljić Krklec, 10. 11. 2023. 12:31

Temeljem članka 14. stavka 7.  i članka 15. stavak 4. i 5. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (Narodne novine, broj 67/14., 81/15. i 53/21.) Povjerenstvo za provedbu javnog poziva za izvanučioničku nastavu svih 7. razreda, nakon javnog otvaranja ponuda, održanog 9. studenog  2023. godine, donosi

ODLUKU O ODABIRU TURISTIČKIH AGENCIJA

Na predstavljanje ponuda pozvati će se sljedeće agencije:

1.  Atlantis travel, Petrinjska 59, 10000 Zagreb

2. Eklata travel agency, Osječka 11, 21000 Split

3. Koncept putovanja d.o.o., Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica

Obrazloženje

Javni poziv za dostavu ponude za izvanučioničku nastavu svih 7. razreda objavljen je na internetskoj stranici Osnovne škole „Stjepan Radić“, Božjakovina dana 23. listopada  2023.  Rok za dostavu ponuda bio je osam ( 8)  radnih dana, do 3. studenog 2023. godine.

      U navedenom roku pristigle su  ponude sljedećih ponuditelja:

1.   Atlantis travel, Petrinjska 59, 10000 Zagreb

2. Eklata travel agency, Osječka 11, 21000 Split

3. Koncept putovanja d.o.o., Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica

Ponude su pravovremene i ispunjavaju propisane uvjete utvrđene propisima vezanim uz turističku djelatnost.

Povjerenstvo za provedbu javnog poziva izdvojilo je ponude turističkih agencija: Atlantis travel, Eklata travel agency i Koncept putovanja d.o.o., koje će se i elektronskim putem pozvati  na roditeljski sastanak na kojem će predstaviti svoje ponude.

Roditeljski sastanak će se održati u utorak,  14. studenog 2023. godine u  Osnovnoj školi „Stjepan Radić“, Božjakovina, Domaćinska 1, Dugo Selo s početkom u 19:00 sati.

predsjednica povjerenstva 

Sanja Ivanović

 [više]

JAVNI POZIV ZA ORGANIZACIJU VIŠEDNEVNE IZVANUČIONIČKE NASTAVE - Maturalac Vijest ima dokument u privitku

Autor: Dijana Puljić Krklec, 23. 10. 2023. 10:55

Otvoren je novi javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave za učenike 7. razreda. Obrazac se, zajedno s rokom dostave i dodatnim objašnjenjima, nalazi u prilogu.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 VAŽNO!!!

ZA OSMAŠE

UPISI U PRVI RAZRED

POPIS UDŽBENIKA

RASPORED LEKTIRE

VRIJEME INFORMACIJA

Potvrda o školovanju

NATJEČAJI ZA POSAO

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u Pravilniku o zaštiti podataka.

POLITIKA PRIVATNOSTI

  

U školskoj godini 2023./2024. naša škola sudjeluje u dvogodišnjem međunarodnom Erasmus+ projektu ‘Solidarity is About Youth - SAY’/‘p.s. Pokreni solidarnost!’ koji se paralelno održava u Hrvatskoj, Španjolskoj, Sloveniji, Italiji, Francuskoj i Poljskoj. Cilj projekta je obogatiti nastavu građanskog odgoja i obrazovanja, a s učenicima obraditi teme solidarnosti, siromaštva, nejednakosti, diskriminacije, ljudskih prava te suvremene svjetske izazove i to kroz obradu fotografija i pisanje osvrta. Fotografije koje će učenici analizirati prednji su dio razglednice koju će poslati svojim sugrađanima, poput “poruka u boci” s ciljem pokretanja dijaloga o solidarnosti s lokalnom zajednicom - odgovorite im! Tijek projekta možete pratiti na: https://www.fraternity-card.eu/ U Hrvatskoj projekt vodi Centar za mirovne studije, a našoj školi koordinatorica je Ivana Kosko. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske Unije iz programa Erasmus+.

RASPORED ZVONA
JELOVNIK

Za pregled jelovnika klikni OVDJE.

Oglasna ploča
RODITELJSKI SASTANCI
22.05.2024. 09:58
RODITELJSKI 7. A
Poditeljski sastanak 7.a održat će se u utorak, 28.5.2024. u 19h. razrednica Ivana Skočić

VIJESTI IZ LUPOGLAVA
01.03.2024. 15:07
VRLO GLADNA GUSJENICA U 1. A
Kako naučiti dane u tjednu bez muke i stresa? Putem zanimljivog štiva koje učenike poučava o prirodnom fenomenu transformacije gusjenice u leptira, uči djecu dane u tjednu, ali i nazive raznih namirnica i hrane. Učenici 1. a razreda područne škole Lupoglav poslušali su priču „Vrlo gladna gusjenica“ Erica Carlea. Nakon zajedničkog razgovora uslijedio je stvaralački rad. Svaki dan u tjednu nešto se događalo s našom gladnom gusjenicom koja se na kraju priče pretvorila u predivnog lektira. Učenici su ilustrirali dijelove priče koje su izvukli iz čarobnog šešira priča, a svaki ilustrirani dio dobio je i svoj zvučni zapis - svaki učenik čitao je dio priče koji je i ilustrirao. Učenici su se susreli i s izradom digitalne slikovnice u digitalnom alatu Bookcreator, a na svoj su rad jako ponosni kao i njihovi roditelji koji putem linka u svojim domovima čitaju slikovnicu koja je nastala u našoj maloj učionici. Slikovnicu možete pročitati / poslušati i vi! https://read.bookcreator.com/IoWmkxZpgY1tPRBlWzYt_36_5i0ko6oVwez59XdxTZk/V9il-zCfTwSTQBmcXwaGew

ZAHVALJUJEMO TVRTKI MONTING D.O.O. NA VELIKODUŠNOJ DONACIJI ZA

IZRADU SKULPTURE IGRA

U DVORIŠTU NAŠE ŠKOLE.

PROJEKTI
ZANIMLJIVOSTI
Crtice iz Lupoglava

CRTICE IZ LUPOGLAVA

Pročitajte radove naših malih novinara iz Lupoglava.

LISTA DOBRIH KNJIGA

Hrvatsko knjižničarsko društvo u suradnji s pedagozima, učiteljima i knjižničarima, svake godine izabire najbolje naslove za male knjigoljupce i njihove roditelje. Dosadašnje liste knjiga pogledajte OVDJE.

CMS za škole logo
Osnovna škola "Stjepan Radić" Božjakovina / Domaćinska 1, HR-10370 Božjakovina / os-stjepan-radic-bozjakovina.skole.hr / skola@os-stjepan-radic-bozjakovina.skole.hr
preskoči na navigaciju